Amb Insurance Broker

Από το 1997

Χρηματοασφαλιστικές Υπηρεσίες | Ασφαλιστικοι Πρακτορες

Όροι χρήσης – Πολιτική απορρήτου

Η πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η ASSET MANAGEMENT BROKERAGE ΙΚΕ διαφυλάσσει και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που στέλνετε κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας.

Αν σας ζητηθεί να παρέχετε πληροφορίες κατά τη χρήση της ιστοσελίδας, αυτές θα χρησιμοποιηθούν μόνο με τον τρόπο που περιγράφεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, αυτομάτως ο επισκέπτης συμφωνεί και δεσμεύεται από τα παρακάτω. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν την παρούσα ιστοσελίδα, παρακαλούμε μην την χρησιμοποιήσετε.

Ο επισκέπτης / χρήστης των υπηρεσιών του παρόντος ιστοτόπου  www.amb24.gr  κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων/υπηρεσιών παρέχεται, «όπως είναι» και ο ιστότοπος αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου προσωπικών σελίδων / υπηρεσιών.

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του ιστοτόπου και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχείς υπηρεσιών internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet). Ο επισκέπτης/χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. Επίσης, ο επισκέπτης/χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον προσωπικό εξοπλισμό του με τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα που του επιτρέπουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες του ιστοτόπου

Ο ιστότοπος δεσμεύεται να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του. Σε αυτούς τους όρους χρήσης – Πολιτική Απορρήτου εξηγείται πως θα διαχειρίζονται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών, σύμφωνα με την ελληνικό νόμο που αφορά στην Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (Ν. 2472/1997 και τροποποιήσεις αυτού).

Ζητείται από τον κάθε επισκέπτη/χρήστη να αποδεχθεί τη χρήση Cookies σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, την πρώτη φορά που θα επισκεφθεί τον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, και αποδεχόμενος αυτή την Πολιτική, ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται τη χρήση από μέρους του ιστοτόπου των Cookies σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής.

Cookies

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνολογιών που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα και τις άλλες υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τη σελίδα μας συμφωνείτε στο γεγονός ότι χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες με τους τρόπους που περιγράφονται σε αυτήν τη σελίδα. Tα cookies είναι ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποστέλλεται από ένα διακομιστή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή σε μια κινητή συσκευή που είναι αποθηκευμένη στην προσωρινή μνήμη του browser σας ή σε μια κινητή συσκευή. Μπορείτε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας ώστε να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης έχουν δύο διαφορετικές διάρκειες ζωής που διαχωρίζουν τα cookies σε: α) συνεχή, πράγμα που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας θυμάται ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις σας για την προβολή του ιστότοπου και έτσι σας αναγνωρίζει κάθε φορά που επιστρέφετε. Τα μόνιμα cookies αποθηκεύονται στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης ή την κινητή συσκευή σας, έως ότου επιλέξετε να τα διαγράψετε β) Cookies περιόδου σύνδεσης  τα οποία είναι συγκεκριμένα για μια συγκεκριμένη επίσκεψη στον ιστότοπο, για τη μεταφορά πληροφοριών καθώς βλέπετε διαφορετικές σελίδες στην ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να καταχωρίσετε ξανά πληροφορίες. Τα cookies περιόδου σύνδεσης λήγουν και διαγράφονται αυτομάτως όταν αφήνετε τον ιστότοπο ή κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Προστασία Ανηλίκων

Στην περίπτωση που δεν είστε ενήλικος θα πρέπει να συμβουλευθείτε τους γονείς ή τους κηδεμόνες σας, πριν αποστείλετε οποιαδήποτε πληροφορία στην ASSET MANAGEMENT BROKERAGE ΙΚΕ  μέσω του Site(s), με την προϋπόθεση αυτές οι ενέργειες να επιτρέπονται από τον νόμο.

Σε ασφαλιστήρια συμβόλαια όπου ασφαλίζονται τα ανήλικα τέκνα, ή σε ασφαλιστήρια συμβόλαια όπου οι ανήλικοι καταχωρούνται ως δικαιούχοι του ασφαλίσματος, αυτό γίνεται αποκλειστικά με την απόφαση και τη συναίνεση των γονέων ή των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών, ή όπως ορίζεται από το νόμο. Ανήλικα θεωρούνται τα άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Δεοντολογία Χρηστών και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είναι αμοιβαίως αποδεκτό και κατανοητό ότι όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα, τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα μουσικά αρχεία, τα βίντεο, τα μηνύματα και όλο το περιεχόμενο, είτε αναρτάται δημόσια είτε μεταφέρεται ιδιωτικά, παραμένει στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο το περιεχόμενο πηγάζει. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο αναρτά, δημοσιεύει, αποστέλλει, μεταφέρει ή άλλως καθιστά διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών του ιστοτόπου. Ο ιστότοπος δεν είναι δυνατό, να ελέγχει το σύνολο του περιεχομένου που αναρτάται από τους χρήστες/μέλη του στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, οπότε δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα, ή την ποιότητα τέτοιου περιεχομένου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος ο ιστότοπος για οποιοδήποτε λάθος ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που αναρτάται, αποστέλλεται, μεταφέρεται ή άλλως καθίσταται διαθέσιμο από τους χρήστες/μέλη στις υπηρεσίες του ιστοτόπου. Οι χρήστες/μέλη συμφωνούν να μην κάνουν χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου και αποδέχονται ακέραιη και αποκλειστική την ευθύνη τους σχετικά με τα κάτωθι για:

  • Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση περιεχομένου από άτομο που δεν έχει δικαίωμα να διαθέσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο βάσει νόμου ή βάσει εμπιστευτικής σχέσης.
  • Παρεμβολή στις υπηρεσίες ή διάσπαση των υπηρεσιών ή των servers ή των δικτύων που είναι συνδεδεμένα με τις υπηρεσίες του ιστοτόπου, ή παρακοή των προϋποθέσεων, διαδικασιών και κανόνων χρήσης των δικτύων αυτών.
  • Παραβίαση, με ή χωρίς πρόθεση, οποιασδήποτε τοπικής, εθνικής, ευρωπαϊκής, διεθνούς νομοθεσίας ή/και οποιουδήποτε κανόνα που έχει νομοθετική ισχύ και αφορά ή/και καλύπτει οποιαδήποτε υπηρεσία του ιστοτόπου.
  • Παρενόχληση με οποιονδήποτε τρόπο της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων άλλων χρηστών (όπως η συλλογή ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών/μελών).

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι ο ιστότοπος δεν κάνει προκαταρκτικό έλεγχο του περιεχομένου, αλλά ότι ο ιστότοπος και οι αρμόδιοι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα (και όχι την υποχρέωση) της αποκλειστικής επιλογής άρνησης ανάρτησης/δημοσίευσης ή μετακίνησης ή διαγραφής οποιουδήποτε περιεχομένου διατίθεται μέσω των υπηρεσιών του. Επίσης, ο ιστότοπος και οι αρμόδιοι συνεργάτες του διατηρούν το δικαίωμα να διαγράφουν χωρίς ειδοποίηση οποιοδήποτε περιεχόμενο παραβιάζει τους παρόντες όρους χρήσης.

Προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύουν στον ιστότοπο οι χρήστες ή σε συνδεόμενες εφαρμογές ή τις οποίες υποβάλλουν για δημοσίευση στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, μπορεί να καταστούν διαθέσιμες, μέσω του διαδικτύου, ανά τον κόσμο. Δεν μπορεί ο ιστότοπος να αποτρέψει τη χρήση, ή την αθέμιτη χρήση, των πληροφοριών αυτών από άλλα πρόσωπα.

Σελίδες χρηστών

Ο ιστότοπος δεν έχει ευθύνη για το περιεχόμενο το οποίο αναρτούν ή/και δημοσιεύουν οι χρήστες στις προσωπικές τους σελίδες (Homepages). Άλλοι χρήστες επισκέπτονται τις προσωπικές αυτές σελίδες με δική τους ευθύνη. Η παρούσα ρήτρα ισχύει για κείμενα, φωτογραφίες, εικόνες, ηχητικά αρχεία, αρχεία video και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που μπορεί οι χρήστες να αναρτούν/δημοσιεύουν στις προσωπικές τους σελίδες.

Διαγωνισμοί

Ο ιστότοπος παρέχει στους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών του τη δυνατότητα ψηφοφορίας πάνω σε σχετικά με την σελίδα ζητήματα, τα οποία διατυπώνει με τη μορφή ερωτημάτων. Οι απαντήσεις των ψηφοφόρων καταγράφονται, αναλύονται και σχολιάζονται από τον ιστότοπο για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις θέσεις της κοινής γνώμης σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα που τίθεται για ψηφοφορία. Ο ιστότοπος διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα συλλογής και εκμετάλλευσης των στοιχείων αυτών. Ο ιστότοπος καθορίζει τους ειδικότερους όρους για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία και διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της ψηφοφορίας.

Η εταιρεία διοργανώνει προωθητικές ενέργειες – διαγωνισμούς μέσω της σελίδας μας στο Facebook, στους οποίους καλεί τους χρήστες της σελίδας της να συμμετάσχουν με το Facebook. Τα δώρα του Διαγωνισμού θα ποικίλουν και οι νικητές θα ανακοινώνονται στη σελίδα Facebook της Εταιρείας. Κάθε συμμετοχή θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Στην λήξη του Διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα να ορίσουν υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη των δώρων ούτε και να ζητήσουν την ανταλλαγή τους με χρήματα ή άλλα πράγματα. Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail: info@amb24.gr.  Μετά την κλήρωση, εάν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή/νικήτρια για οποιονδήποτε λόγο μέχρι και επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάδειξης του νικητή (συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών και της ανωτέρας βίας), τότε η Διοργανώτρια, απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει μέσω Facebook το όνομα του νικητή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες λογίζεται ότι δίδουν τη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφισβήτησης, κανείς συμμετέχων δεν θεωρείται ούτε και νομιμοποιείται ως οριστικός νικητής σύμφωνα με τους παρόντες όρους, παρά μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η παράδοση προς αυτόν του Δώρου σύμφωνα με τα εδώ οριζόμενα.

Όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

  • Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτήν την προωθητική ενέργεια δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους.
  • η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους, όπως αυτά δημοσιεύονται στο προφίλ του στο facebook.
  • δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου
  • ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και επεξεργαστεί η Διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) με σκοπό την εξυπηρέτηση του Διαγωνισμού.
  • παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους, στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού.
  • παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση των δώρων.

 

Εγγραφή

Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσίες του ιστοτόπου συμφωνεί να : α) παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από τον ιστότοπο στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του και β) διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του, ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη. Με την εγγραφή ο χρήστης/μέλος τεκμαίρεται πως αποδέχεται τους παρόντες όρους χρήσης και γνωρίζει αυτούς. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ενημερώνει τον ιστότοπο στην περίπτωση που οι προσωπικές πληροφορίες που τον αφορούν χρήζουν διόρθωσης ή επικαιροποίησης.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι ο ιστότοπος διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη, ιδίως δε, όταν πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης, καθώς και τις ίδιες τις υπηρεσίες.

Δικαίωμα Αντίρρησης

Ο επισκέπτης/χρήστης έχει δικαίωμα να προβάλλει αντιρρήσεις με αίτημα του προς τον ιστότοπο και να ζητήσει την διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων, καθώς και τη διαγραφή του από μέλος μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος στη φόρμα επικοινωνίας του ιστοτόπου και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στους παρόντες όρους – πολιτική απορρήτου.

΄΄Κύριε /κυρία … Παρακαλώ, σύμφωνα με το νόμο 2472/1997 άρθρο 13, διορθώστε ως εξής (…) ή διαγράψτε τα προσωπικά μου δεδομένα που τηρείτε στα αρχεία σας΄΄

Ο ιστότοπος οφείλει να απαντήσει εγγράφως εντός δεκαπέντε (15) ημερών.

 

Πολιτική Απορρήτου

Αρχές προστασίας απορρήτου της ASSET MANAGEMENT BROKERAGE ΙΚΕ

Η ASSET MANAGEMENT BROKERAGE ΙΚΕ  λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία, δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η ASSET MANAGEMENT BROKERAGE ΙΚΕ δεσμεύεται ότι όλα τα Προσωπικά Δεδομένα που τυχόν περιέρχονται στο www.amb24.gr  δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτα μέρη.

Οι χρήστες αποδέχονται ανεπιφύλακτα και παρέχουν την άδεια ώστε η Διαχειρίστρια και οι εξουσιοδοτημένοι αυτής συνεργάτες να έχουν δικαίωμα να συλλέγουν, να επεξεργάζονται καθ΄ οιονδήποτε τρόπο και να τηρούν αρχείο με προσωπικά δεδομένα των χρηστών, ακόμα και ευαίσθητα, στα πλαίσια της λειτουργίας του συγκεκριμένου Ιστοτόπου. Περαιτέρω εξειδίκευση σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών πραγματοποιείται στην Πολιτική Απορρήτου του Ιστοτόπου .

Οι χρήστες του Ιστοτόπου διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή/και να ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους ή/και να εκφράσουν αντίρρηση στην περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, επισκεπτόμενοι απλώς την σχετική υπηρεσία του www.amb24.gr

Τα ονόματα, σήματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα, που αντιπροσωπεύουν το www.amb24.gr  και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες του, είναι αποκλειστικά σήματα δικά του, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και εμπορικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Μόνη η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα μας, δεν πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκλαμβάνεται ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Επομένως δεν βαρύνουν την εταιρία μας, ευθύνες, που απορρέουν από την με οποιονδήποτε τρόπο χρήση από τρίτους των ανωτέρω σημάτων και διακριτικών γνωρισμάτων των τρίτων μερών. Ρητώς απαγορεύεται οποιαδήποτε μη προσήκουσα χρήση της παρούσας ιστοσελίδας μεταδίδοντας εν γνώσει σας σε άλλους χρήστες ιούς, “δούρειους ίππους” (trojan horses), “σκουλήκια υπολογιστών” (worms) και άλλα κακόβουλα λογισμικά ή άλλα υλικά που είναι κακόβουλα ή τεχνολογικά επιζήμια. Επίσης, αποδέχεστε και δεσμεύεστε ρητώς ότι δε θα χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα  μας ή εν γένει την ιστοσελίδα μας για αποστολή, δημοσίευση, και γενικά με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση, παράνομου, βλαβερού, απειλητικού, ρατσιστικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου ή επιβλαβούς προς τους ανηλίκους περιεχομένου. Η παράβαση του ως άνω όρου, καθώς και οποιασδήποτε διάταξης νόμου που μπορεί να αφορά στο ηλεκτρονικό έγκλημα, μπορεί να συνιστά ποινικό αδίκημα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Οποιαδήποτε τέτοια παράβαση θα αναφέρεται στις αρμόδιες διωκτικές αρχές με τις οποίες θα συνεργαστούμε προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ηλεκτρονικού παραβάτη, ο οποίος θα αποκλείεται και από κάθε περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας μας. Η ιστοσελίδα μας δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που τυχόν προκληθεί από ιούς ή άλλου είδους κακόβουλο λογισμικό και επιβλαβές υλικό το οποίο μπορεί να προσβάλει τον υπολογιστή σας, τα εξαρτήματά του, τα δεδομένα ή κάθε άλλο υλικό του εξαιτίας της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας.

Διατήρηση Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Ενότητα καθορίζει τις πολιτικές και τη διαδικασία διατήρησης προσωπικών δεδομένων, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλίσουν πως συμμορφώνεται ο ιστότοπος  με τις νομικές του υποχρεώσεις αναφορικά με τη διατήρηση και τη διαγραφή προσωπικών πληροφοριών.

Ο ιστότοπος θα διατηρεί έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών εγγράφων) που περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα:

(α) στο βαθμό που αυτό απαιτείται από το νόμο

(β) Εάν κρίνουν οι αρμόδιοι του  ιστοτόπου  πως τα έγγραφα αυτά είναι σχετικά με οποιαδήποτε υφιστάμενη ή ενδεχόμενες νομικές/δικαστικές διαδικασίες

(γ) Για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νόμιμά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών προς τρίτους με σκοπό την πρόληψη απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)

Ο ιστότοπος συλλέγει προσωπικά δεδομένα α) όταν ο επισκέπτης / χρήστης εγγράφεται στις υπηρεσίες του β) όταν χρησιμοποιεί τα προϊόντα ή / και τις υπηρεσίες του γ) όταν επισκέπτεται τις σελίδες του ή/και εισέρχεται στα προωθητικά / διαφημιστικά προγράμματά του και δ) όταν συμμετέχει στους διαγωνισμούς.

Στην ιστοσελίδα δημοσιεύονται φόρμες επικοινωνίας στις οποίες οι χρήστες μπορούν να καταχωρούν δεδομένα με δική τους ευθύνη. Εντούτοις, τα δεδομένα αυτά δεν είναι «ευαίσθητα» (άρθρο 2 περ. β Ν. 2472/1997), εφόσον δεν αφορούν τη φυλετική ή εθνική προέλευση, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια και την ερωτική ζωή, ποινικές διώξεις ή καταδίκες, καθώς και τη συμμετοχή σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων.

Η «επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» (άρθρο 2 περ. δ Ν. 2472/1997) των «υποκειμένων των δεδομένων» (άρθρο 2 περ. γ Ν. 2472/1997) γίνεται από τον καταχωρούμενο ως «υπεύθυνο επεξεργασίας» (άρθρο 2 περ. ζ Ν. 2472/1997) των δεδομένων αυτών.

Η Εταιρία δύναται επίσης να επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα τα οποία συλλέγει από τρίτες δημόσια προσβάσιμες πηγές (π.χ. Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, Υποθηκοφυλακεία ή Κτηματολόγιο, Εμπορικά μητρώα, διαδίκτυο) εφόσον τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για τους σκοπούς της επεξεργασίας.

Για τη σύναψη μιας ασφαλιστικής σύμβασης, σύμφωνα με την κείμενη ασφαλιστική νομοθεσία, είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί το «Έντυπο Αναγκών Πελάτη» και η «Αίτηση Ασφάλισης», όπου η Εταιρία συλλέγει και επεξεργάζεται τα ακόλουθα κατ’ ελάχιστο δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, στοιχεία ταυτότητας/διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης, μόνιμο τόπο κατοικίας, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση αλληλογραφίας, επαγγελματικά στοιχεία και διεύθυνση εργασίας, οικονομικά στοιχεία (π.χ. εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας), φορολογική κατοικία, αριθμό φορολογικού μητρώου, τηλέφωνο (σταθερό ή/και κινητό), καθώς και δείγμα υπογραφής (φυσικής ή ηλεκτρονικής).

Κατά περίπτωση ενδέχεται να σας ζητηθούν συμπληρωματικά στοιχεία (λ.χ. επαγγελματική ταυτότητα ή ταυτότητα ιδιότητας) εφόσον τα στοιχεία αυτά συνιστούν προϋπόθεση για την έναρξη ή τη διατήρηση μίας συγκεκριμένης παρεχόμενης υπηρεσίας.

Ανάλογα με το παρεχόμενο από την εταιρία προϊόν ή υπηρεσία, η εταιρία ενδέχεται να συλλέξει και να επεξεργαστεί επιπλέον τα ακόλουθα δεδομένα όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: οικονομικά στοιχεία (π.χ. φορολογικές δηλώσεις, εκκαθαριστικά σημειώματα εφορίας, ΕΝΦΙΑ), αποτίμηση περιουσιακών στοιχείων, ιδιαίτερα για την ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων, στοιχεία ακινήτου εξασφάλισης, ασφαλιστήρια συμβόλαια καθώς και πρόσθετες πληροφορίες στο πλαίσιο της εφαρμογής των εκάστοτε ισχυουσών διατάξεων και υποχρεώσεων της εταιρίας.

Τυχόν αντίρρησή σας ως προς την παροχή ή την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να οδηγήσει σε αδυναμία έναρξης ή συνέχισης της συνεργασίας σας με την εταιρία.

Είναι δυνατόν να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται τα παρακάτω είδη προσωπικών δεδομένων:

(α) πληροφορίες σχετικές με τον υπολογιστή του καθώς και με τις επισκέψεις του, και τη δραστηριότητά του, σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων [της δικής του διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής του θέσης, του είδους και της έκδοσης του πλοηγού του, του λειτουργικού του συστήματος, της πηγής παραπομπής του, της διάρκειας της επίσκεψής του, των σελίδων που ανέγνωσε και των διαδρόμων πλοήγησης στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές].

(β) πληροφορίες που χορηγείται κατά την εγγραφή του στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένης της δικής του διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

(γ) τις πληροφορίες που χορηγείται κατά την συμπλήρωση του προφίλ του στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων: του ονόματός του, των φωτογραφιών του προφίλ τους, του γένους τους, της ημερομηνίας γέννησής του, της οικογενειακής του κατάστασης, των ενδιαφερόντων και ασχολιών του, των λεπτομερειών εκπαίδευσης και επαγγελματικής τους πορείας).

(δ) τις πληροφορίες που παρέχουν στον ιστότοπο με σκοπό την εγγραφή τους ως συνδρομητή στις ενημερώσεις και στα ενημερωτικά δελτία  του ιστοτόπου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός τους και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους).

(ε) τις πληροφορίες που παρέχουν στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες που διατίθενται στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων του χρόνου, της συχνότητας και του τρόπου της χρήσης των υπηρεσιών).

(στ) τις πληροφορίες που σχετίζονται με αγορές που πραγματοποιούν σε προϊόντα / υπηρεσίες του ιστοτόπου ή άλλες συναλλαγές που πραγματοποιούν μέσω του ιστοτόπου ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων του ονόματός τους, της διεύθυνσής τους, του αριθμού τηλεφώνου τους, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και των στοιχείων της πιστωτικής τους κάρτας).

(ζ) τις πληροφορίες που δημοσιεύουν/αναρτούν στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές με σκοπό την δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένων του ονόματος χρήστη που έχουν ορίσει, των φωτογραφιών του προφίλ τους και του περιεχομένου των αναρτήσεών τους).

(η) τις πληροφορίες που εμπεριέχονται σε, ή συνδέονται με, οποιαδήποτε επικοινωνία που προωθούν στον ιστότοπο, ή την οποία προωθούν μέσω του ιστότοπού ή μέσω συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου της επικοινωνίας και των μεταδεδομένων που συνδέονται με αυτή την επικοινωνία).

(θ) κάθε άλλη προσωπική πληροφορία που επιλέγουν να αποστείλετε στον ιστότοπο, και

(ι) παροχή λεπτομερειών σχετιζόμενων με άλλες πληροφορίες που έχουν συλλεγεί.

Προτού αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα τρίτου προσώπου στον ιστότοπο ο χρήστης, πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει τη συναίνεση του προσώπου αυτού τόσο για την αποκάλυψη όσο και για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

Προσωπικά δεδομένα που χορηγούνται μέσω του ιστοτόπου, ή συνδεόμενων εφαρμογών, θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική ή στις σχετικές σελίδες του ιστοτόπου ή σε σχετιζόμενες εφαρμογές.

Ανάλογα με το είδος της σκοπούμενης ασφαλιστικής σύμβασης και τις απαιτήσεις της εκάστοτε ασφαλιστικής ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κυρίως για ασφαλιστήρια ζωής και περίθαλψης υγείας, μπορεί να ζητηθούν προσωπικά δεδομένα υγείας, γενετικά ή βιομετρικά δεδομένα και σε περιπτώσεις δεδομένα σεξουαλικής ζωής και γενετήσιου προσανατολισμού. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν με σκοπό την επικοινωνία, την εκτίμηση του κινδύνου, τον υπολογισμό του ασφαλίστρου και την κατάρτιση της ασφαλιστικής σύμβασης.

Πέραν των ανωτέρω και αποκλειστικά μόνον για το σκοπό που αναφέρεται, η εταιρία δεν επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα εκτός εάν:

  1. Έχετε δώσει ρητά τη συγκατάθεσή σας προς τούτο για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό.
  2. Τα δεδομένα αυτά έχουν γνωστοποιηθεί στην εταιρία από εσάς ή τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο στο πλαίσιο τεκμηρίωσης και διαφύλαξης των εννόμων συμφερόντων σας ή/και της εταιρίας ως υπευθύνου επεξεργασίας (π.χ. ενημέρωση για θέση του υποκειμένου σε δικαστική συμπαράσταση).
  3. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την προστασία των ζωτικών σας συμφερόντων ή άλλου φυσικού προσώπου.
  4. Τα δεδομένα έχουν προδήλως δημοσιοποιηθεί από εσάς.
  5. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη τόσο των δικών σας νομικών αξιώσεων όσο και της εταιρίας ως υπευθύνου επεξεργασίας.
  6. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για λόγους ουσιαστικού δημοσίου συμφέροντος όπως η διερεύνηση ποινικά διωκόμενης πράξης στο πλαίσιο του νόμου για την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.

Η εταρία έχει λάβει σε κάθε περίπτωση όλα τα εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφαλή τήρηση και επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα που ανήκουν στις παραπάνω ειδικές κατηγορίες.

Ο ιστότοπος δύναται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη για :

(α) τη διαχείριση του ιστότοπου και των συνδεόμενων εφαρμογών και δραστηριοτήτων

(β) να εξατομικευτεί για τον χρήστη ο ιστότοπος  και οι συνδεόμενες εφαρμογές

(γ) να ενεργοποιηθεί για τον χρήστη η δυνατότητα χρήσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών

(δ) να  αποσταλούν προϊόντα που έχουν αγοραστεί μέσω του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών στον χρήστη

(ε) να προωθηθούν λογαριασμοί, τιμολόγια και υπομνήσεις πληρωμής καθώς και για να εισπραχθούν από τον ιστότοπο πληρωμές από τον χρήστη

(στ) να αποστέλλονται στο χρήστη εμπορικές, μη προωθητικές, ενημερώσεις

(ζ) να αποστέλλονται στο χρήστη ειδοποιήσεις τις οποίες έχει ειδικά ζητήσει να λαμβάνει

(η) να αποστέλλονται στο χρήστη ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφ’ όσον το έχει επιλέξει (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να  ενημερώσει τον ιστότοπο πως δεν επιθυμεί να είναι πλέον συνδρομητής στο ενημερωτικό δελτίο)

(θ) να ενημερώνει ο ιστότοπος για προωθητικές ενέργειες σχετιζόμενες με τη δραστηριότητά του (ή για τις δραστηριότητες προσεκτικά επιλεγμένων τρίτων επιχειρήσεων) που  μπορεί να ενδιαφέρουν το χρήστη, μέσω ταχυδρομείου ή, εάν έχει συναινέσει σε αυτό, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συναφούς τεχνολογίας (μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ενημερώνει τον ιστότοπο  πως δεν επιθυμεί να λαμβάνει ενημερώσεις για προωθητικές ενέργειες)

(ι) να παρέχει ο ιστότοπος σε τρίτα μέρη στατιστικές πληροφορίες που αφορούν στους χρήστες (χωρίς όμως οι αποδέκτες των στοιχείων αυτών να δύνανται να προσωποποιήσουν κανέναν χρήστη μέσω αυτών)

(κ) να διαχειρίζεται ο ιστότοπος ερωτήματα και παράπονα που προέρχονται από, ή αναφέρονται στους, χρήστες  του ιστοτόπου ή συνδεόμενες εφαρμογές

(λ) να διατηρείται ο ιστότοπος καθώς και οι συνδεόμενες εφαρμογές ασφαλείς και να αποφεύγονται απάτες

(μ) να επαληθεύεται η συμμόρφωση με τους όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου προσωπικών μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω του ιστοτόπου ή της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων συνδεόμενων εφαρμογών).

Εάν υποβάλλει ο χρήστης προσωπικά στοιχεία για δημοσίευση στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, θα δημοσιεύονται και θα γίνεται χρήση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με την άδεια που παρέχει ο χρήστης.

Οι Ρυθμίσεις Απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των στοιχείων του χρήστη στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις απορρήτου στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

Χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή του χρήστη ο ιστότοπος δεν θα διαθέσει τα προσωπικά του στοιχεία σε κανένα τρίτο μέρος για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης του ιδίου ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους.

Ο ιστότοπος θα κοινοποιεί στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μόνο τα στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη διεκπεραίωση των πληρωμών που πραγματοποιεί ο χρήστης  μέσω του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών, για την επιστροφή χρημάτων και τη διαχείριση παραπόνων και ερωτήσεων σχετιζόμενων με αυτές τις πληρωμές και επιστροφές.

Η εταιρία δεν διαβιβάζει ή γνωστοποιεί προσωπικά σας δεδομένα της σε τρίτους, εκτός εάν πρόκειται για Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις όπως ενδεικτικά:

  • Ασφαλιστικές εταιρείες, Ανώνυμες Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών συναφών με τον επαγγελματικό προσανατολισμό της εταιρίας, Ανώνυμες Εταιρείες Διαχείρισης Α/Κ (ΑΕΔΑΚ), άλλοι Χρηματοοικονομικοί Οργανισμοί ή Φορείς ή άλλες Αρχές (π.χ. Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, Χρηματιστήρια, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) στο πλαίσιο εξυπηρέτησης των επαγγελματικών σχέσεων της εταιρίας, που αφορούν την παροχή ασφαλιστικών ή επενδυτικών υπηρεσιών.
  • Επιχειρήσεις (εσωτερικού και εξωτερικού) προς τις οποίες έχει αναθέσει, μερικά ή ολικά την για λογαριασμό της εκτέλεση της επεξεργασίας των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα και οι οποίες έχουν αναλάβει έναντι της εταιρίας δέσμευση τήρησης εμπιστευτικότητας είτε α) στο πλαίσιο μεταξύ τους συμβατικής σχέσης, με την οποία καθορίζεται το αντικείμενο, ο σκοπός, η διάρκεια της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζονται και τα δικαιώματα της εταιρίας, είτε β) στο πλαίσιο κανονιστικής υποχρέωσής τους για τήρηση εμπιστευτικότητας όπως ενδεικτικά:
    • Διαβίβαση που επιβάλλεται για την έναρξη μίας επαγγελματικής σχέσης ή την εκτέλεση σύμβασης, ή για την είσπραξη των απαιτήσεων της εταιρίας σε περίπτωση μη εκπλήρωσης των υποχρεώσεών σας που έχετε αναλάβει με σύμβαση, που έχετε συνάψει με την εταιρία (π.χ. διαβίβαση σε συνεργαζόμενους δικηγόρους, δικηγορικές εταιρείες και δικαστικούς επιμελητές, συμβολαιογράφους, μηχανικούς και εκτιμητές)
    • Λογιστές και λογιστικά γραφεία για την τήρηση των εκ νόμου υποχρεώσεων της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (π.χ. μισθοδοσία και φορολογία).
    • Εταιρείες ψηφιοποίησης και διαχείρισης (φύλαξη, καταστροφή) φυσικών αρχείων.
    • Εταιρείες έκδοσης και αποστολής λογαριασμών.
    • Εταιρείες ταχυμεταφορών και διαβίβασης αλληλογραφίας και εταιρείες παροχής υπηρεσιών σύντομων γραπτών μηνυμάτων (sms) μέσω κινητής τηλεφωνίας.
  • Συνδεδεμένες επιχειρήσεις ή εταιρείες. Χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αυστηρά για λογαριασμό μας. Η επεξεργασία αυτή γίνεται για τους σκοπούς που περιλαμβάνονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, όπως για την αποστολή υλικού μάρκετινγκ ή για υποστηρικτικές υπηρεσίες ανάλυσης. Οι εν λόγω πάροχοι υπηρεσιών δεσμεύονται από όρους εμπιστευτικότητας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό.
  • Διαβίβαση ή γνωστοποίηση, που επιβάλλεται από το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό, νομοθετικό και εν γένει ρυθμιστικό πλαίσιο ή δικαστική απόφαση (π.χ. διαβίβαση προς δικαστικές αρχές, φορολογικές αρχές, εποπτικούς φορείς, φορείς διαμεσολάβησης)

 

Προστασία Προσωπικών Πληροφοριών

Ο ιστότοπος θα λάβει κάθε οργανωτική και τεχνολογική προφύλαξη για να εμποδίσει την απώλεια, την αθέμιτη χρήση ή την αλλοίωση των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών.

Ο ιστότοπος θα αποθηκεύει το σύνολο των προσωπικών στοιχείων που παρέχονται από τους χρήστες σε ασφαλείς διακομιστές (προστατευόμενους από κωδικούς και τείχη προστασίας [firewall]).

Όλες οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που θα εκτελούνται μέσω του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών θα προστατεύονται από τεχνολογία κρυπτογράφησης.

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι η αποστολή πληροφοριών μέσω του διαδικτύου παρουσιάζει έμφυτα προβλήματα ασφάλειας και κατά συνέπεια δεν δύναται ο ιστότοπος να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω αυτού.

Δικαιώματα των χρηστών

Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από τον ιστότοπο να του παρέχει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες κατέχει και τον αφορούν. Η παροχή αυτή υπόκειται σε:

παροχή των κατάλληλων αποδεικτικών στοιχείων για την ταυτότητά του (για το σκοπό αυτό συνήθως δέχεται ο αρμόδιος του ιστοτόπου φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητάς του χρήστη επικυρωμένο από δικηγόρο καθώς επίσης και πρωτότυπο έγγραφο λογαριασμού κοινής ωφέλειας που να αναγράφει την τωρινή διεύθυνσή του).

Δύναται ο ιστότοπος να παρακρατήσει προσωπικά στοιχεία που έχει ζητήσει ο χρήστης από τον ιστότοπο, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Ο χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να ζητήσει από τον ιστότοπο να μην επεξεργάζεται τα στοιχεία του για εμπορικούς σκοπούς.

Στην πράξη, είτε ο χρήστης θα αποδέχεται ρητά και εκ των προτέρων την επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών για εμπορικούς σκοπούς, είτε θα του παρέχεται η δυνατότητα να εξαιρεθεί από την επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών για εμπορικούς σκοπούς.

Διοχέτευση κι αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων

Ο ιστότοπος δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών του ιστοτόπου σε κανένα τρίτο φορέα.

Ο ιστότοπος μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν :

  • Έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων, η οποία τεκμαίρεται πως δίδεται, όταν εγγραφεί ως μέλος στον ιστότοπο ο χρήστης και δεν υποβάλει αίτηση αντίρρησης, όπως ανωτέρω περιγράφεται.
  • Η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τον ιστότοπο καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παραγγελιών των χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τον ιστότοπο έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες/μέλη του ιστοτόπου καταθέτουν σε αυτό μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς τον ιστότοπο.
  • Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.
  • Ο ιστότοπος δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών σε οποιονδήποτε υπάλληλο, διοικητικό στέλεχος, ασφαλιστή, επαγγελματικό σύμβουλο, πράκτορα, προμηθευτή ή υπεργολάβο, στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.

Ο ιστότοπος δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών :

  • στο βαθμό που είναι υποχρεωμένος από το νόμο
  • σε σύνδεση με υφιστάμενη ή ενδεχόμενη νομική διαδικασία
  • για να εδραιώσει, ασκήσει ή προστατεύσει τα νομικά του δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους για την αποφυγή απάτης και τον περιορισμό πιστωτικού κινδύνου)
  • στον αγοραστή (ή ενδεχόμενο αγοραστή) οποιασδήποτε δραστηριότητας ή περιουσιακού στοιχείου σκοπεύσει (ή εξετάσει) να πουλήσει
  • σε οποιοδήποτε πρόσωπο που εύλογα πιστεύει ότι μπορεί να προσφύγει στο δικαστήριο ή σε άλλη αρμόδια αρχή για την αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών, όταν κατά την εύλογη κρίση των αρμοδίων του ιστοτόπου αυτό το δικαστήριο ή αρμόδια αρχή θα ήταν εύλογα πιθανό να διατάξει την αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών.

Εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπονται στην παρούσα Πολιτική, ο ιστότοπος δεν θα διαθέσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σε τρίτα μέρη.

Γεωεντοπισμός

Ορισμένες από τις υπηρεσίες απομακρυσμένης διαχείρισης οικιακού αυτοματισμού, ενδέχεται να κάνουν χρήση της τεχνολογίας του παγκοσμίου συστήματος στιγματοθέτησης (GPS) και συνεπώς για περισσότερες πληροφορίες για τις πρακτικές απορρήτου τυχόν τρίτων, ανατρέξτε στις δικές τους πολιτικές απορρήτου.

Με τη συγκατάθεσή σας, δύναται να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες γεωντοπισμού στην εφαρμογή που βρίσκεται εγκατεστημένη στο smartphone, touchpad ή άλλης συμβατής συσκευής που χρησιμοποιείτε. Οι υπηρεσίες γεωεντοπισμού δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη, να ενεργοποιεί αυτόματα την εφαρμογή με κριτήριο την απόσταση του από τον χώρο που θα επιλέξει, ώστε να ενεργοποιούνται με τη σειρά τους οι προεπιλεγμένες και διασυνδεμένες με το Connexoon οικιακές συσκευές του χρήστη. Ο απαραίτητος εξοπλισμός για την παροχή των υπηρεσιών αυτών συνήθως συνίσταται αφενός σε μία συσκευή γεωεντοπισμού, που περιλαμβάνει κάρτα SIM για τη σύνδεση με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού θέσης (GPS)

Εφαρμοστέο Δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ιστοτόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, αρμόδια δε Δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς, ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του site και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δεν θα λαμβάνεται υπόψη και  θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Οι παρόντες όροι χρήσης κατισχύουν οποιωνδήποτε άλλων όρων και τυγχάνουν εφαρμογής για όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες και εφαρμογές του ιστότοπου, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης άλλων ειδικότερων όρων. Ο χρήστης που χρησιμοποιεί τον παρόντα ιστότοπο και τις υπηρεσίες αυτού τεκμαίρεται πως αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς, εάν δεν υποβάλει αίτηση αντίρρησης.

Ο ιστότοπος δύναται να επικαιροποιεί την παρούσα Πολιτική κατά διαστήματα, δημοσιεύοντας τη νέα έκδοση στον ιστότοπο ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

Ο χρήστης θα πρέπει να ελέγχει τακτικά την παρούσα σελίδα για να βεβαιώνεται πως είναι σύμφωνος με οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους της παρούσας Πολιτικής.

Ο ιστότοπος δύναται να ενημερώσει τους χρήστες για αλλαγές στην Πολιτική αυτή (είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων του ιστοτόπου ή συνδεόμενων εφαρμογών).

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του site υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση το site διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.

Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του site και δη να αρνηθεί να εγγραφεί ως μέλος.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το site δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του site στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.